Cafeaua Pellini reflectă statutul deosebit de oameni, care aleg numai cel mai bun!

Prin prezenta, Vă remitem informaţia despre cafeaua de categoria premium "Pellini".

Pellini Caffe S.p.A. este o companie pe acţiuni avînd ca obiect principal de activitate importul, prăjirea şi ambalarea cafelei. Pellini şi-a început activitatea în anul 1922 la Verona, Italia. Începând cu 2010, activează şi în republica Moldova  prin unicul importator SRL “Agavi-Com” - distribuitor oficial. Întregul sistem de producere este complet automatizat, de la stocarea materiei prime pînă la produsul final.

Astazi Pellini este unul dintre cei mai buni producători de cafea din Italia. În ciuda faptului că mulţi producători de cafea produc în cantităţi mari, Pellini produce cantităţi limitate de cafea, astfel producţia nu se extinde, ceea ce permite menţinerea calităţii înalte a produsului. Accentul este pus pe calitate.

Pellini selectează boabe în ţările de origine, peste tot în lume doar de pe plantaţii biologic pure. Tratarea separată şi prăjire face posibilă obţinerea unei cafele unice, care îşi menţine toate proprietăţile organoleptice ale cafelei. La toate etapele de producţie se efectuează controlul calităţii de către specialişti din fabrică. Numai după degustare cafeaua Pellini merge în hala de ambalare, iar apoi pe piaţă sub semnul de cea mai înaltă calitate.

Cafeaua italiană Pellini este cunoscută în mai mult de 30 de ţări ale lumii. Cafeaua Pellini reflectă statutul special de oameni, care aleg cel mai bun pentru ei însuşi.

Misiunea noastră este de a satisface toţi clienţii cu dragoste şi pasiune, de a face fiecare moment al pauzei de cafea particular şi inconfundabi